WAAROM IK GEZICHTSVERZORGING VAN ZARQA GEBRUIK

Zarqa vegan gezichtsverzorging

WAAROM IK GEZICHTSVERZORGING VAN ZARQA GEBRUIK

Sinds een tijdje gebruik ik de vegan gezichtsverzorging van Zarqa. Ik heb best een gevoelige huid die fel kan reageren op sommige verzorgingsproducten. Daarom houd ik er niet van om verzorgingsproducten met parfum op mijn gezicht te smeren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er alleen milde stoffen in zitten. Toen ik Zarqa tegenkwam was ik dus meteen enthousiast en wilde ik het meteen proberen. Ik vertel je er graag meer over in deze blog.

Over Zarqa

Zarqa is een vegan huidverzorgingsmerk dat alleen gebruikt maakt van natuurlijke ingrediënten die voedend zijn voor de huid. De producten zijn daardoor erg mild, maar voeden, beschermen en verzachten de huid wel. Alle producten van Zarqa bevatten 0% parfum, zijn pH-neutraal en hypoallergeen.

Zarqa bevat pure ingrediënten die de huid beschermen tegen luchtverontreiniging, vrije radicalen en UV-straling. Het enige nadeel is dat de producten geen SPF-factor hebben, dus je dient zelf nog een zonnebrand aan te brengen. Nu ben ik echt géén fan van zonnebrand en al helemaal niet op mijn gezicht. Best jammer, want nu bescherm ik mijn huid dus niet tegen de zon.

Clear Skinlijn

Ik gebruik 2 gezichtsproducten van Zarqa uit de Clear Skin lijn. Dit is een specifieke lijn bij onzuiverheden. Daar heb ik geregeld last van en bovendien heb ik mee-eters. Deze natuurlijke producten uit deze lijn passen goed bij mijn huid met onzuiverheden, doordat ze een overmatige talgproductie tegen gaan.

Vegan dagcrème

De natuurlijke dag- en nachtcrème bevat de zuiverende, huideigen hydraterende stof zink die onzuiverheden helpt voorkomen. De milde crème hydrateert de huid en kalmeert roodheid. Ik vind de crème wel iets aan de dunne kant, maar daardoor smeert hij ook wel heel fijn. Het is ook ideaal dat je niet meerdere crèmes nodig hebt op een dag, maar dat je deze gezichtscrème zowel overdag als voor het slapengaan kunt aanbrengen.

Reinigingstonic

Daarnaast gebruik ik de gezichtsreinigingstonic van Zarqa. De tonic heeft best een heftige geur, ondanks dat het product geen parfum bevat. De tonic reinigt en ontvet de huid op milde wijze. De tonic bevat dode zee mineralen en antibacteriële tea tree-olie die werken tegen talg, bacteriën en vuil. Ik vind de tonic zeer fijn, helemaal omdat je het gevoel krijgt dat je je huid echt van al het vuil ontdoet.

Blijf ik Zarqa gebruiken?

Naar mijn mening zijn de gezichtsproducten van Zarqa heel fijn in gebruik. Sinds ik de vegan gezichtsproducten van Zarqa gebruik heb ik bovendien het gevoel dat mijn huid rustiger is. Mijn onzuiverheden en mee-eters zijn helaas niet weg, maar ik heb wel het idee dat, sinds ik Zarqa gebruik, mijn voorhoofd minder last van onzuiverheden heeft. Ik blijf de producten van Zarqa zeker gebruiken en wil de volgende keer ook de Clear Skin Reinigingsgel gaan proberen.

Dit bericht is niet gesponsord

Back To Top