Tekstschrijver

Pakkende teksten

Als copywriter schrijf ik pakkende en unieke content voor websites en webshops, landingspagina’s, nieuwsbrieven, blogs en nog veel meer! Met mijn relevante kennis en ervaring in ondernemerschap, online marketing en content marketing kan Marleen Schrijft je helpen om je doelgroep aan te spreken.

Bewuste merken

Ik schrijf graag over onderwerpen die dicht bij mij staan. Heb jij dus een geweldig product of dienst voor een bewuste of gezonde leefstijl? En ben je die ene ondernemer, zzp’er of bedrijf die hulp nodig heeft bij content creatie? Dan schrijf ik graag content voor jou, zodat je je doelgroep kunt inspireren. Bovendien weet ik hoe je beter gevonden kunt worden in Google’s zoekmachine. Van websites, platformen, webshops tot nieuwsbrieven en social media, ik verdiep mij het allerliefst in jouw merk.

Content plaatsing

Denk je nu, allemaal leuk en aardig die teksten, maar waar haal ik de tijd vandaan om het te plaatsen op mijn website? Geen nood, ik plaats de content maar al te graag in jouw CMS-systeem. Dat scheelt jou tijd en energie en ik vind het alleen maar hartstikke leuk om te doen!

Social media beheer

Heb je weinig tijd om berichten te plaatsen op je zakelijke Facebookpagina? Dan ben je bij Marleen Schrijft op het juiste adres. Stuur je beeld- of videomateriaal naar mij en ik schrijf er een pakkende tekst bij, maak een planning en plan de posts in op jouw Facebook en Instagrampagina’s. Kun jij je als ondernemer blijven focussen op dagelijkse werkzaamheden! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik als tekstschrijver kan betekenen voor jouw bewuste merk of bedrijf? Neem dan contact met mij op!

Back To Top