Heb je binnenkort een vegan high tea of ben je op zoek naar een lekker bijgerecht voor bij de koffie? Maak dan deze overheerlijke vegan cinnamon rolls. De zoete kaneelhapjes zijn in een handomdraai gemaakt en zijn in een mum van tijd klaar. De vegan cinnamon rolls zijn het allerlekkerst als ze net uit de […]
VEGAN OLIEBOLLEN MET APPEL EN ROZIJNEN
Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het weer tijd is voor oliebollen. Dit is mijn recept die ik vorig jaar heb gebruikt voor het maken van vegan oliebollen met appel en rozijnen. De oliebollen waren zó lekker dat ik het recept dit jaar graag met jou wil delen. Met dit recept […]
KOKOSKOEKJES VAN MOCHI
Mochi is gemaakt van gestoomde zoete rijst. De oorsprong van Mochi ligt in Japan, waar dit een delicatesse is. Het is gemakkelijk verteerbaar en je kan het op verschillende manieren eten. Zo kun je er ook zachte kokoskoekjes van maken. De rijst is heerlijk in combinatie met de kokossmaak.
AARDBEIEN KWARKTAARTJE MET EEN BODEM VAN ABRIKOZEN EN HAVERMOUT
Is er binnenkort iemand jarig? Deze frisse vegan kwarktaart met aardbeien en een bodem van abrikozen en havermout is een echte aanrader. Soms heb je niet altijd een grote taart nodig, waar je nog dagen van kunt eten. Voor dit taartje boordevol aardbeien heb je een kleine springvorm van 15 cm nodig. De vegan kwarktaart […]
VEGAN CHEESECAKE
Ben je op zoek naar vegan cheesecake zonder dierlijke ingrediënten? Dit recept voor plantaardige cheesecake met vanille en citroen moet je echt een keer geprobeerd hebben.
HAVERPANNENKOEK MET CHOCOLADE EN RODE VRUCHTENCOMPOTE
Wist je dat je met chocolade soja dessert verrukkelijke gerechten kunt maken? In plaats van deze romige chocoladevla zo als nagerecht te eten, is hij verwerkt in een heerlijk plantaardig gerecht. De haverpannenkoeken zijn om van te smullen als ontbijt of nagerecht en extra lekker door de zachte havermelk.