Deze Aziatische pannenkoek is heel lekker voor als je wat afwisseling wilt in de keuken. Door de sojasaus, kiemgroenten en radijs heeft de pannenkoek een heerlijke Japanse twist gekregen. De hartige kipstuckjes maken dit gerecht helemaal af.
BUDDHA BOWL MET ZOETE AARDAPPEL EN TAHINDRESSING
Soms heb je zo’n dag dat je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Klinkt dat herkenbaar? Buddha bowls zijn dan de beste oplossing. Snel, eenvoudig en super lekker. Deze voedzame Buddha bowl met zoete aardappel, edamame sojabonen en tempeh en een frisse tahindressing staat in een handomdraai op tafel.
TOFU FONDUE MET KASTANJECHAMPIGNONS EN WALNOTEN
In de winter is er niets leuker dan met goed gezelschap rond de eettafel zitten met lekker eten op tafel. Daar is deze tofu fondue perfect voor. De kastanjechampignons en walnoten geven deze tofu fondue een heerlijke herfstachtige smaak. Ook ideaal om tijdens de borrel op tafel te zetten.
OVENSCHOTEL MET TOSCANINI’S EN GROENTEN
Met dit recept kun je genieten van een eenvoudige en voedzame ovenschotel met toscanini’s, aardappeltjes, cherrytomaten en zwarte olijven. Als de schotel in de oven staat, hoef je er even niet naar om te kijken, zodat je in de tussentijd even iets anders kunt doen, ideaal. De ovenschotel is heerlijk met stokbrood.
SEITEN MET KIKKERERWTEN EN WITTE TAHINI
Breng de Indiase keuken in huis met dit heerlijke gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Bereid in een handomdraai dit verrukkelijke recept voor seitan met kikkererwten, ongezoete soja yoghurt en witte tahini. Heerlijk om te eten met naanbrood.
WITLOFQUICHE MET VEGAN GYROS
Een beetje variatie is altijd welkom. Wat dacht je van een quiche met vegan gyros, witlof en tomaat? Een perfecte combinatie en heerlijk op koude dagen. Deze lekkere vegan quiche maak je met maïzena, maar is ook uitstekend te maken met de handige ei-vervanger van Natura.