Heb je trek in een lichte, gezonde en makkelijke maaltijd? Maak dan deze frisse vegan wraps boordevol groenten. Ideaal bij zomers weer en als je weinig tijd hebt, aangezien ze in een mum van tijd op tafel staan. De avocadohummus maakt het geheel helemaal af.
VIETNAMESE SPRINGROLLS MET PINDADIPSAUS
Heb je lentekriebels? Duik de Aziatische keuken in en bereid dit recept voor springrolls. Deze springrolls zijn naar traditioneel recept, dus je waant je echt even in Vietnam.
BLADERDEEGCARREES GEVULD MET TEMPEHGEHAKT
Probeer dit veganistische recept met tempeh als lunch, bijgerecht of tussendoortje. De knapperige bladerdeegcarrees met een vulling van tempehgehakt met pompoenpitten zijn een heerlijke hartige verwenning. De opgeloste maïzena zorgt er voor dat het bladerdeeg goudbruin kleurt tijdens het bakken.
HARTIGE KAASROZEN
Deze kaasrozen met vegan geraspte kaas zijn heel makkelijk te maken en zien er ook nog eens leuk uit. Heerlijk luchtig door het bladerdeeg en een hartige kaasachtige smaak. Serveer de kaasrozen met een pittige chilisaus . Heerlijk als lunch, borrelhapje, bij een high tea of een kop warme soep.
WRAPS MET VEGAN MOZZARELLA, APPEL EN KERRIEDRESSING
Een wrap is lekker makkelijk en snel te bereiden. Je kunt deze vegan wrap heerlijk als snelle lunch of als lichte avondmaaltijd eten. Vegan mozzarella is heerlijk in combinatie met de frisse appel, geroosterde walnoten en zelfgemaakte kerriedressing.
TURKS BROOD MET DÖNER, PITTIGE TOMATENSALSA EN MAYONAISE
Dit Turks broodje met de heerlijk gekruide vegan döner is om van te genieten. De plantaardige döner is een uitstekend alternatief op de traditionele variant. Samen met de verse groenten, pittige salsa en romige mayo is dit gerecht helemaal af.