Recepten

HOOFDGERECHT Recepten

MISO SOEP MET TOFU EN MINI CHAMPIGNONS

Miso is een uitstekend ingrediënt om een Japanse soep mee te maken. Met misopoeder is dit nog eenvoudiger. Het is daarnaast heel lekker om blokjes tofu toe te voegen aan de misosoep en het is nóg lekkerder om hiervoor tofu tamari te gebruiken. Laat je verrassen door de Japanse smaken met dit eenvoudige recept voor […]

Recepten TAART EN GEBAK

KOKOSKOEKJES VAN MOCHI

Mochi is gemaakt van gestoomde zoete rijst. De oorsprong van Mochi ligt in Japan, waar dit een delicatesse is. Het is gemakkelijk verteerbaar en je kan het op verschillende manieren eten. Zo kun je er ook zachte kokoskoekjes van maken. De rijst is heerlijk in combinatie met de kokossmaak.

HOOFDGERECHT Recepten

BAMI MET PITTIGE GROENTEBALLETJES

Gebrek aan inspiratie? Zet bami op het menu en breng Oosterse smaken in huis. Vegan bami is eigenlijk heel makkelijk om te maken en ook nog eens heel lekker. Je kunt zelf heel eenvoudig het kruidenmengsel maken. De pittige groenteballetjes zijn een heerlijke toevoeging aan dit veganistische gerecht. Als je het gerecht volledig plantaardig wilt […]

HOOFDGERECHT LUNCH Recepten

GEGRILDE COURGETTE MET FETO, LINZEN, ZONGEDROOGDE TOMATEN EN HARRISA

Trek in een gezonde maaltijd? Maak dan deze Oosterse salade met gegrilde courgette, feto, linzen, zongedroogde tomaten en harissa. Feto kruiden is tofu gefermenteerd met vegan yoghurtculturen. Dit natuurlijke fermentatieproces geeft de tofu een heerlijk milde zure smaak, die tevens de spijsvertering bevordert. Door de kruiden heeft de feto nog een extra smaakbelevenis. Heerlijk om te […]

Back To Top