Over Marleen Schrijft

Welkom op Marleen Schrijft

Leuk dat je Marleen Schrijft bezoekt. Ik ben Marleen en dit is mijn blog waar ik schrijf over een groene en bewuste lifestyle. De onderwerpen waar ik over schrijf zijn onder andere plantaardig eten, natuurlijke cosmetica, zero-waste en andere onderwerpen omtrent een duurzame lifestyle.

Recepten & blogs

Op Marleen Schrijft vind je heerlijke, zelf samengestelde veganistische recepten, zodat je inspiratie kunt opdoen voor een lekkere en gevarieerde plantaardige levensstijl. Alle recepten zijn dus zonder vlees, zuivel, eieren, honing of andere voedingsmiddelen waar dierlijke producten in verwerkt zitten. Wil je meer te weten komen over veganisme? Neem dan een kijkje op mijn blog, dé plek voor leuke feiten, meer diepgang en kennis.

Over Marleen

Sinds 2016 ben ik om verschillende redenen veganist geworden, een lifestyle die mij heel goed bevalt en die ik graag wil delen met anderen. Daarom heb ik 2,5 jaar het bedrijf Your Foodprint gehad. Dit was een vegan webshop en later ook een vegan winkel met biologische lunchroom in Gouda. Daarna heb ik Green and Blossom opgericht, dé plek waar een natuurlijke lifestyle samenkomt.

Ik probeer een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk neer te zetten op de wereld en een zo groot mogelijke positieve impact te maken. Doe je mee?

The_Green_Web_Foundation

Back To Top