LAAT JE INSPIREREN VOOR DE FEESTDAGEN

Limited Calming Special kerstcadeau

LAAT JE INSPIREREN VOOR DE FEESTDAGEN

Zoals je misschien wel weet heb ik 3 jaar geleden Green and Blossom opgericht. Een webshop waar ik duurzame handgemaakte kaarsen van sojawas en koolzaadwas, milieuvriendelijke diffusers en woonaccessoires aanbied. Met de feestdagen die eraan komen geef ik je alvast inspiratie voor een uniek, duurzaam en handgemaakt kerstcadeau.

Limited Calming Special

Limited Calming Special

Ontdek de bijzondere en handgemaakte producten uit de Limited Calming Special. De exclusieve cadeauset is samen met Mom Gemstone en Hazel and Berry samengesteld en bestaat uit bewuste producten die een moment van welverdiende ontspanning bieden.

Wat zit erin?

  • Goddess armband – Kalmerend en rustgevend. Een prachtige armband met edelstenen die bijdragen aan een kalmerend gevoel.

  • Sojakaars – Vanille & sandelhout. Geniet van de rustgevende geuren en lange brandtijd van de duurzame kaars van biologische sojawas.

  • (foot) Bathsalt – Calming. Laat de stress van het dagelijks leven los met het ontspannende badzout.

Met de Limited Calming Special geniet je van een pakket vol mooie en duurzame producten. De set is het ideale cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Je bestelt de Limited Calming Special voor slechts €39,95.

✔️ Inclusief gratis verzending
✔️ Voor de feestdagen in huis

Let op, je kunt de Limited Calming Special t/m zondag 26 november 2023 bestellen.

Zelf sojakaarsen maken

Met het DIY pakket maak je je eigen duurzame kaarsen van biologische sojawas. Je ontvangt een uitgebreid stappenplan, zodat je precies kunt lezen wat je moet doen. Maak stap voor stap je zelfgemaakte kaars, die tot wel 35 uur brandt. Geef de kaars een heerlijke geur met je eigen etherische oliën. Kom in de creatieve modus met dit zelfmaakpakket. Leuk voor jezelf maar net zo leuk om met de feestdagen cadeau te geven aan een collega of dierbare!

Zelf sojakaarsen maken

Milieuvriendelijke diffuser

De handgemaakte diffusers zijn een echte bestseller! De geurstokjes zijn gemaakt op basis van een milieuvriendelijke vloeistof. In tegenstelling tot synthetische oplosmiddelen is deze basis eco-friendly en gemaakt van een hernieuwbare bron. De geurstokjes zijn dus veel natuurvriendelijker omdat ze zijn gemaakt van een ecovriendelijk oplosmiddel!

Je kunt kiezen uit 3 geurcombinaties:

  • Ylang ylang, roos en vanille

  • Amber, patchouli en jasmijn

  • Sinaasappel, cederhout en lavendel

Meer duurzame kerstcadeaus

Denk je aan kerst dan denk je aan kaarsen. Maak een bewuste keuze en ga voor handgemaakte kaarsen van biologische sojawas of Europese koolzaadwas. Natuurlijke kaarsen branden schoner en langer dan traditionele kaarsen die van parafine zijn gemaakt.

Vind je het lastig om te kiezen? Geef dan een origineel cadeaupakket dat met liefde is samengesteld. In de pakketten zitten diverse producten die op elkaar zijn afgestemd. Kies het pakket dat bij jou past en geef een bewust kerstcadeau.

Sojakaars Eucalyptus munt

Benieuwd geworden naar het hele assortiment? Neem gauw een kijkje in de shop!

Marleen Schrijvers
Back To Top