10 INSTAGRAM ACCOUNTS OM TE VOLGEN

10 INSTAGRAM ACCOUNTS OM TE VOLGEN

Op Instagram kun je veel inspiratie opdoen voor een vegan, duurzame en zero-waste lifestyle. Van heerlijke recepten, de nieuwste vegan producten in de supermarkt tot zero waste tips en gezond leven. Op Instagram vind je allerlei leuke en interessante accounts om te volgen. In deze blog deel ik graag 10 toffe Instagram accounts met je, waarvan ik vind dat je ze zeker moet volgen.

1. Puur Suzanne

Ben je op zoek naar een vega(n) recept? Suzanne van Puur Suzanne inspireert met allerlei heerlijke recepten, zoals deze frisse smoothie bowl.

2. Het Zero Waste Project

Ken je het handige boek ‘Het Zero Waste Project’ al? Als je minder plastic in je leven wilt gebruiken is dit boek, en de bijbehorende Instagram, een hele leuke om te volgen en tips te krijgen.

3. Zonderzooi

Als Foodcoach & blogger geeft Dalí je tips voor vega(n) food, groen leven, reizen en yoga. Zo vind je op haar website een blog over duurzame sieraden die met de hand gemaakt zijn in Nepal.

4. De Groene Gewichtsconsulent

Ben je als vegan bezig met je gewicht op pijl te krijgen of te houden? Bij De Groene Gewichtsconsulente krijg je allerlei tips voor een gezond(ere) lifestyle waar je blij van wordt.

5. Huh is this vegan?

Wil je op de hoogte zijn van dé nieuwste vegan producten die verkrijgbaar zijn in de supermarkten? Met Huh is this vegan? blijf je op de hoogte van de nieuwste plantaardige producten.

6. What the vegan

Eline van What the vegan is een vegan foodblogger die je inspireert op het gebied van plantaardige recepten en tips.

7. Man Eat Plant

Maartje Borst en Lisette Kreischer hebben een heel tof kookboek gemaakt speciaal voor mannen, met bad ass recepten. Elke week delen zij een recept op Instagram!

8. Wildgroei

Wil je gezond en lekker koken met alles erop en eraan? Dan zit je bij Wildgroei goed! Met de recepten van Wildgroei heb je genoeg inspiratie voor een gezonde vegan maaltijd.

9. Food Journey and Happiness

Word jij ook zo enthousiast van koken, bakken en eten? Kim van Food Journey and Happiness deelt met alle liefde de meeste lekkere recepten met je.

10. Marleen Schrijft

Volg je mij al op Instagram? Ik deel (bijna) elke week een plantaardig recept of blog over de vegan lifestyle.

Back To Top